Ivan Bosiljčić ima par stihova za nas


03. mart 2015. KULTURA – Ivan Bosiljčić nastupiće 8. marta u Centru za kulturu Smederevo. Popularni glumac iz serija i filmova „Ranjeni orao“, „Greh njene majke“ i „Sva ta ravnica“, plesač i pevač iz filma „Na lepom plavom Dunavu“ i mjuzikala „Cigani lete u nebo“, „Čikago“, „Glorija“ i „Rebeka“, na Dan žena, pred smederevskom publikom izvešće program „Par stihova za nas“.

Ivan Bosiljčić skrenuo je na sebe pažnju višestrukim talentima i ulogama odigranim u Pozorištu na Terazijama, Narodnom pozorištu, Zvezdara teatru i mnogim drugim scenama u Srbiji, kao i ulogama u gledanim televizijskim serijama. U mjuziklima je tumačio glavne, više nego zahtevne uloge, pa je tako i nagrađen Sterijinom nagradom za ulogu Maneta u mjuziklu „Zona Zamfirova“.
Kroz dvočasovnu muzičko-poetsku priču „Par stihova za nas“, Ivan Bosiljčić govoriće o ljubavi naših roditelja, svojoj ljubavi i onoj koju će doživeti naša deca, kroz stihove najvećih svetskih i domaćih pesnika Bodlera, Jesenjina, Mike Antića, Brane Petrovića i drugih. Ljubavni stihovi i poezija biće skladno uklopljeni u evergrin i muziku našeg doba.

Program počinje u 20 časova, a ulaznice koštaju 800 i 900 dinara. Ulaznice možete rezervisati na broj telefona: 026/4624-815. Radno vreme Biletarnice od 10 do 20 časova, a subotom i nedeljom sat vremena pred početak programa.