Fudbaleri Radničkog spremni za Smederevo


14. septembar 2012. SPORT – Posle dvonedeljne pauze u Superligi fudbaleri niškog Radničkog dočekuju Smederevo u subotu, 15. septembra od 16:30h najverovatnije na stadionu Čair.

Svi željno očekuju povratak na stadion Čair i prvi meč ove sezone Radničkog u Nišu. Konačna odluka o mestu odigravanja biće doneta u subotu ujutru, ali mnoge Nišlije, navijači kluba i ljubitelji fudbala u gradu veruju da će u subotu od 16:30h na Čairu pozdraviti svoje miljenike.

Ekipa Radničkog se za meč sprema, bez obzira na mesto odigravanja, a svakako bi dodatan motiv bio Čair i domaća publika željna superligaškog fudbala.

– Biće nam drago da zaigramo na Čairu, očekujemo tu pravu atmosefru koja bi mnogo značila u ostvarenju ciljeva. Na dobrom smo putu da formiramo ozbiljan igrački fond koji mi zadaje pozitivne probleme da sastavim tim – rekao je Aleksandar Ilić, trener Radničkog.

U Niš dolazi Smederevo koje nema nijednu pobedu jer je do sada ostavrilo 3 remija i jedan poraz.

– To je protivnik kog sigurno uvažavamo i cenimo. Pokušaćemo da izguramo svoj način igre i da damo sve od sebe da utakmicu završimo u svoju korist. Uvek smo maksimalno spremni, odgovorni i disciplinovani i želimo to da pokažemo – rekao je Ilić.

Ekipa dobija par novih imena u konkurenciji za tim. Aleksandar Bajevski i Nikola Lukić se još neće priključiti. Makedonac još ima problema sa papirima, dok mladi Lukić polako ulazi u trenažni proces.

– U konkurenciji je Saša Stojanović. Dalibor Mitrović dolazi u Niš do subote, a on je već u trenažnom procesu u Kanadi. Kamerunac treba da stigne, ima problema sa papirologijom. Milutin Ivanović je registrovan i za sledeći meč stiče pravo igranja. u konkurenciji su i Milan Jovanović, Miloš Živković, Stevan Stefanović – otkrio je Ilić.

Kako Ilić kaže, teren na stadionu nije baš u najboljem stanju.

Izvor: Južne vesti