Dragan Čoilić: Izvinite, nisam video dečaka


15. decembar 2012. HRONIKA – Dragan Čolić (59), narodni poslanik SNS koji je u sredu oko 21.30 sati automobilom udario D. R. (11) na pešačkom prelazu u centru Smedereva, video se juče s dečakovim ocem Nebojšom R. i izvinio mu se zbog incidenta koji je skrivio.

– Rekao mi je kako nije video da je udario mog sina. Ponudio nam je pomoć i zamolio da sledeće nedelje dođe kod nas da poseti mog sina – kaže za Kurir dečakov otac Nebojša R.Čolić je, inače, prethodno poslao prijatelja da vidi u kakvom je stanju dečak.

– Mladić koga znam iz viđenja pozvonio nam je na vrata i rekao: „Poslao me je Čolić da se raspitam kako vam je sin. Hteo je da dođe i da mu donese poklon“. Nisam bio u stanju s njim da se vidim u prvom trenutku, ali sam se kasnije predomislio – rekao je za Kurir dečakov otac.

Dečakova majka Biljana R. kaže da je njen sin dobro i da je juče krenuo u školu.- Još je pod stresom, noga mu je modra… Posle nezgode komšinica mi je rekla da je i drugarica mog sina, koja je s njim izašla da prošetaju psa, takođe pala. Čula sam se s njenim roditeljima, na sreću, devojčica nije povređena – kaže Biljana R.

Čolić je kolima udario D. R., a potom pobegao s lica mesta. Kad su policajci došli na njegovu kućnu adresu, odbio je alko-test, zbog čega mu je uzeta krv na analizu. Protiv Čolića će biti podneta krivična prijava.

Izvor: Kurur