Zvezdini navijači u Smederevu


29. avgust 2011. HRONIKA- Juče oko 16 h,huligani Crvene Zvezde su na putu M-24 u blizini Ekonomsko trgovinke škole,zaustavili auto smederevskih tablica parkirajući se ispred njega,pri čemu su napravili krivično delo uništavanje tudje imovine.Huligani su po rečima očevidaoca lupali po autu i razbili šofer šajbnu i polomili brisače na automobilu.

Prema rečima oštećenog koji je krenuo na prvenstvenu utakmicu Smederevo-Crvena Zvezda ispred njega se pojavio automobil beogradskih tablica iz koga su prvo upućene verbalne uvrede a zatim se automobil zaustavio i iz njega izletelo četvoro huligana.

Ja ne mogu da verujem da se ovo dešava!?Krenuo sam sa prijateljem na utakmicu a ono što mi se desilo na putu je neverovatno,zamislite da sam poveo i dete samnom na utakmicu-kaže uznemireni vozač iz Smedereva.Mi kao da smo krvni neprijatelji a ne gradjani iste zemlje.Toliko je sve postalo loše da više ni na utakmice ne smem bezbedno da idem da gledam-ističe vozač polupanog auta.Da li će doći vreme da sa smederevskim tablicama ili bilo kog drugog grada ne smem da odem u drugi grad!?Pitaju se zvaničnici srpskog fudbala zašto nema publike na tribinama,evo im odgovora.Da li država može i da li sme stati na put ovakvim huliganima,vreme će pokazati-završio je oštećeni vozač.

Na lice mesta izašla je smederevska policija.