Uhapšen pedofil: Pipkao maloletnu ćerku prijatelja


28. novembar 2015. HRONIKA – Izvor: Kurir – Ljubiša S. (52) iz okoline Velike Plane uhapšen je zbog sumnje da je napastvovao trinaestogodišnju ćerku svojih prijatelja.

Prema nezvaničnim informacijama, devojčica je nekoliko puta bila na meti manijaka, a prijavila ga je kad se to dogodilo četvrti put.
– Ljubiša je, kad bi bio u poseti prijateljima, koristio svaku priliku da dodiruje njihovu maloletnu ćerku. Kako je ona ispričala, pipkao ju je preko garderobe, po grudima, zadnjici i genitalijama – saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Roditelji devojčice policajcima su ispričali da se devojčica čudno ponašala kad bi ugledala Ljubišu, ali da im ni na kraj pameti nije bilo kakav se horor odvija u njihovoj kući. Ginekološkim pregledom utvrđeno je da devojčica nema nikakvih povreda.
– Ona će najverovatnije biti upućena na razgovor sa psihologom kako bi prebrodila traumu koju je preživela – naveo je naš izvor.

Napasniku je određeno policijsko zadržavanje od 48 časova. On je na saslušanju izjavio da nije želeo da povredi devojčicu, već ju je „samo mazio jer mu je draga“.