Svečana premijera filma “Smrdljiva bajka”


27. decembar 2015. KULTURA – Žarko Laušević i Miroslav Momčilović pokloniće se smederevskoj publici na premijeri filma „Smrdljiva bajka“ u petak 4. decembra. Film „Smrdljiva bajka“ prikazivaće se do 6. decembra, u terminima od 18 i 20 časova, dok će se u istom periodu u terminu od 16 časova prikazivati prva animirana verzija klasika svetske književnosti, genijalne knjige, Antona de Sent Egziperija „Mali Princ“, u 3D tehnologiji.

Smederevska premijera najnovijeg domaćeg filma „Smrdljiva bajka“ zakazana je za 4. decembar u 20 časova u Centru za kulturu Smederevo, a ulaznice su od danas u prodaji. Projekciji će prisustvovati reditelj i scenarista Miroslav Momčilović i tumač glavne uloge Žarko Laušević.

Film „Smrdljva Bajka“ je ljubavna priča o dvoje beskućnika, Momi (Žarko Laušević) i Emi (Jelena Đokić) koji se zaljubljuju.

Žarko Laušević se ovom ulogom vraća na veliko platno posle 16 godina.

U filmu igraju i Petar Božović, Bojan Žirović, Nebojša Ljubišić, Cvijeta Mesić, Nebojša Ilić, Miloš Samolov, Miloš Vlalukin, Aleksandar Đurica, Marko Gvero, Bojan Lazarov…

Ulaznice za filmove prodaju se na Biletarnici Centra za kulturu Smederevo po ceni od 250 dinara. Telefon za rezervacije i informacije je: 064/8295345.