Smederevci snimaju tinejdzersku tv seriju


05. septembar 2011. KULTURA – Izvor: Tanjug – Filmska radionica Kancelarije za mlade u Smederevu priprema novi projekat – tinejdžersku seriju!

Tim povodom, pozvali su vršnjake da im se pridruže. “U toku su pripreme za naš sledeći projekat, reč je o tinejdžerskoj seriji”, rekao je koordinator filmske radionice u Kancelariji za mlade Miloš Andrić i pozvao mlade saradnike da učestvuju u ovom projektu.

“Ukoliko ste zainteresovani da pomognete, tako što ćete glumiti, biti statista, pomoći pri snimanju (doneti svoju kameru), ideje za scenario, pomoć pri montaži (ukoliko poznajete određene tipove računarskih programa), dođite da sarađujemo”, kazao je Andrić.

Koscenarista i reditelj serije u pripremi je Ivan Bajčić.

U okviru Kancelarije za mlade u avgustu je počela sa radom prva filmska radionica. Montaža prvog kratkometražnog filma je u završnoj fazi, a privode se kraju i pripreme za premijeru, rečeno je u smederevskoj Kancelariji za mlade.

Zainteresovani za učešće u seriji, svoje prijave, sa kratkom biografijom i onim što bi želeli da rade, mogu da pošalju elektronskom poštom na adresu: filmskaradionica@yahoo.com