Prodavao heroin ispred kuće na Carini


06. maj 2014. HRONIKA – Izvor: Agencija Beta – Smederevska policija uhapsila je i odredila zadržavanje do 48 sati Zoranu N. (58) iz Smedereva zbog sumnje da je prodavao drogu, rečeno je agenciji Beta u policiji.

Osumnjičenog su inspektori zatekli kako, u blizini kuće u kojoj neprijavljeno živi, u smederevskom perifernom naselju Carina, prodaje paketiće heroina jednom od stalnih kupaca, rekao je portparol policije Saša Nikolić.

Pretresom je policija kod kupca našla paketiće s drogom, a kod Zorana N. novac koji je primio od kupca. Tokom pretresa kuće u kojoj živi inspektori su našli još sedam paketića heroina.

Zoran N. je osumnjičen da je heroin, u proteklih nekoliko meseci, nabavljao u Beogradu, prepakivao ga u manje paketiće i prodavao korisnicima iz Smedereva.

U toku kriminalističke obrade, pored kupca koji je zatečen sa osumnjičenim, identifikovana su još dva kupca droge, od kojih je jedan, po naredbi Osnovnog suda, sproveden u Okružni zatvor u Smederevu, jer je nedavno osuđen zbog drugih krivičnih dela i nije se javio na izdržavanje kazne.