Pedofil (60) obećavajući barbike pipkao devojčice u svom stanu


24. jul 2014. HRONIKA – Izvor: Novosti – Smederevac Ž. S (60) uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad tri devojčice uzrasta od šest do osam godina, potvrđeno je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

Kako saznajemo, ovaj šezdesetogodišnjak se u prethodnih nekoliko meseci više puta „družio“ sa tri devojčice čije roditelje poznaje, i koje žive u komšiluku u naselju na periferiji grada.

Navodno, sve je počelo od aprila ove godine, ali koliko često je nasrtao na devojčice, tek će utvrditi istraga.

On je, kako saznajemo, devojčicama navodno obećavao da će im kupiti slatkiše i barbike, a onda ih dovodio do svog stana ili hodnika zgrade, gde ih je dodirivao po intimnim delovima tela. Pedofil nije obljubio devojčice, niti ih skidao, već ih je pipkao preko garderobe.

Policija se povodom hapšenja nije oglašavala, tako da detalji monstruoznog iživljavanja nad decom ostaju zasada nepoznati. Ne zna se ni kako je pedofil otkriven i uhapšen.

Ž. S. nije poznat policiji odranije, i da je njegov dosije čist. Takođe, neizvesno je da li će biti zatvoren ili će se braniti sa slobode.
– Ž. S. je u svojstvu osumnjičenog za nedozvoljene polne radnje saslušan i prosleđen sudiji za prethodni postupak, koji će odlučiti o daljem postupku. Tužilaštvo je tražilo izricanje privremene mere zabrane prilaska devojčicama i roditeljima – rečeno je u tužilaštvu.

Tužilaštvo nije tražilo određivanje pritvora, ali uprkos tome, da li će biti na slobodi ili pod nadzorom, konačnu odluku doneće sudija, rečeno nam je u Osnovnom tužilaštvu.