Otac i sin terali i maloletnice na prostituciju!


25. januar 2013. HRONIKA – Policija u Smederevu uhapsila je sina i oca Darka A. (23) i Slobodana A. (44) iz Smedereva osumnjičene da su organizovali mrežu prostitucije u šest gradova u Srbiji, podvodeći četiri maloletnice, starosti 15 i 16 godina, i devet punoletnih devojaka.

Smederevska policija sumnjiči još tri osobe da su koristile seksualne usluge maloletnica, iako su znale da su maloletne i da su žrtve eksploatacije i trgovine ljudima.

Darko i Slobodan terete se da su koristeći teške materijalne, socijalne i porodične prilike žrtava, vrbovali devojke da pružaju seksualne usluge.

Osumnjičeni su mušterije nalazili u Smederevu, Pančevu, Kovinu, Požarevcu, Smederevskoj Palanci i Beogradu, pokazivali im katalog devojaka, fotografije i video-snimke, dogovarali vreme, mesto, vrstu usluge i cenu. Potom bi ih, svojim taksi vozilima, odvozili na ugovorena mesta.
Policija do sada zna za oko 30 mušterija iz ovih gradova, starosti od 25 do oko 60 godina, koji su seksualne usluge koristili u privatnim stanovima, kućama, motelima i na privatnim zabavama.

Organizatori su usluge devojaka naplaćivali od 2.000 do 5.000 dinara.

Izvor: ALO!