Koalicija za bolje Smederevo u Ujedinjenim regionima Srbije


22. maj 2012. DRUŠTVO – U ponedeljak, 21.maja 2012.g predstavnici Koalicije za bolje Smederevo potpisali su Programsku deklaraciju Ujedinjenih regiona Srbije i time postali sastavni deo tog političkog saveza. U budućem sazivu smederevskog parlamenta URS – KZBS će nastupati kao jedinstvena odbornička grupa od 11 odbornika.

„Programska načela i istinska zalaganja za ravnomeran razvoj Grada – gradskih opština i mesnih zajednica, u potpunosti se poklapapaju, tako da je odluka o sajedinjenju ove dve političke grupacije logična i potpuno očekivana. Objedinjavanjem kadrovskih potrencijala naše dve grupacije, stvara se realna osnova za sveobuhvatnijim delovanjem u funkciji boljeg života naših građana “ – ističu u Koaliciji za bolje Smederevo.

„ Ubuduće ćemo nastupati zajedno, kao odbornička grupa URS – KZBS u Gradskoj skupštini a i kao jedinstvena organizacija na terenu. Naša zalaganja su identična, bazirana na želji da se decentralizuje Srbija i Grad Smederevo i da svi dobiju jednake šanse za bolji život. Veliko nam je zadovoljstvo da su naši prijatelji iz KZBS izrazili želju da radimo zajedno na tome.“ ističu u saopštenju Ujedinjeni regioni Srbije u Smederevu.