Kada “mali” održe lekciju “velikima”


16. jun 2014. SPORT – Dan posle svega što se dešavalo u Pioniru, možda i najbolju poruku Partizanu i Zvezdi uputila je ekipa KK Basket In iz Smedereva.

U pitanju je amaterski klub, posvećen radu sa mladim košarkaškim talentima u Srbiji, ali posle svih nemilih scena koje smo videli u dužem vremenskom periodu na seniorskim košarkaškim mečevima u našoj zemlji, i toj deci je već ”preko glave” da i dalje gledaju tuče, međusobne prozivke, huliganske ispade na tribinama, ”ratove saopštenjima” na relaciji Zvezda – Partizan…

Zato su ”klinci” iz KK Basket IN, predvođeni svojim trenerima odlučili da se putem medija obrate i crno i crveno-belima, da pokušaju da na njih koliko je to moguće, pozitivno utiču u ovoj situaciji, uz jasnu poruku i Zvezdi i Partizanu i njihovim navijačima:

”Mislite na nas!”

S tim u vezi, i njihov klub se oglasio molbom našim najboljim klubovima da nam sačuvaju košarku, onakvu kakvu smo je svi zavoleli…

”Više nije stvar u tome ko je kriv, zašto, zbog čega…. Magična igra pod obručima koju svi mi volimo trenutno prolazi kroz najteže trenutke na našim prostorima u svojoj slavnoj istoriji! Imajte na umu kada budete odlučivali o tome šta ćete raditi, da pomislite i na još desetine hiljada dečaka i devojčica koji treniraju košarku i kojima ste Vi idoli.

Mnogima od Vas košarka je donela mnogo toga u životu, a pojedincima i SVE što su u životu postigli. Sada je vreme da Vi nešto uradite za KOŠARKU U SRBIJI! Ne želimo da Vas osuđujemo, ali ni da Vas opravdavamo za Vaše postupke.

Samo Vas molimo da nam sačuvate KOŠARKU!”, poručuju iz KK Basket IN-a.

Izvor: Sportske.net