“Crvena Jabuka” u Smederevu


21. februar 2015. KULTURA – Nakon 30 godina velike muzičke karijere CRVENA JABUKA, jedna od najpopularnijih pop-rok grupa u regionu, koncertnom turnejom proslavlja svoj rođendan sa svojom vernom publikom. Ovu koncertnu turneju pod imenom „Tamo gde ljubav počinje” najaviće i njihov novi album koji se očekuje krajem meseca.

Izuzetno interesovanje publike i medija, odlične pesme i ogroman uspeh koji su ove istinske zvezde postigle u sklopu svoje muzičke karijere najbolja su preporuka ovog velikog muzičkog događaja kojim će osvojiti veće gradove u Srbiji i regionu.

U sklopu ove slavljeničke turneje CRVENA JABUKA će održati i dva unplugged koncerta u skladu sa svojim hitom – Nekako s proleća – i to 3. aprila u Kulturnom centru u Pančevu, a dan kasnije u Centru za kulturu u Smederevu. CRVENA JABUKA dolazi u Pančevo i Smederevo neposredno nakon objavljivanja dvostrukog LIVE albuma „Bivše djevojčice, bivši dječaci“. Reč je o četvoročasovnom unplugged koncertu koji je CRVENA JABUKA održala prošle godine u zagrebačkoj dvorani Lisinski i to je njihov drugi akustični živi album u karijeri.

Frontmen grupe CRVENA JABUKA Dražen Žerić Žera, kao nepopravljivi romantičar, obećao je svirku za pamćenje namenjenu svim emotivnim dušama koje su rasle i zaljubljivale se uz zvuke popularne grupe i siguran je da će i ovi koncerti iznedriti nove ljubavi – „…Na unplugged koncertima je neka posebna energija u bliskom kontaktu sa publikom sa kojom možeš i da komuniciraš. Sviraćemo naše velike hitove i ponudićemo publici sve najbolje od nas…” – rekao je pevač Dražen Žerić Žera.