Akcija “Očistimo Srbiju” u Smederevu


31. maj 2011. DRUŠTVO – Grad Smederevo je u protekle dve godine uspešno sproveo tri velike akcije čišćenja grada, sakupljanja i odnošenja smeća, kao i uklanjanja i sanacije 46 „divljih” deponija. Ova akcija je uspela zahvaljujući i učešća građana.

Učestvujući u velikom spremanju dokazujemo svoju spremnost da se izborimo za bolju i zdraviju budućnost. Dokazujemo da nas svake godine ima više i da želimo da nas bude mnogo više od onih koji nemilice prljaju.

Dokazujemo da smo civilizovani ljudi, koji hoće da žive u civilizovanom društvu. Dokazujemo da nam je stalo i da smo sposobni da se udružimo oko stvari koje su važne za sve nas i za našu zemlju. U ovoj akciji se ne delimo, nego sabiramo, svi smo tu isti i samo sa jednim ciljem, da zaštitimo sopstvenu životnu sredinu

Zato Vas pozivamo da se i ove godine pridružite velikom broju naših sugrađana i učestvujete u ovogodišnjoj velikoj radnoj akciji čišćenja otpada i košenja, koja će se 4. juna 2011. godine u 9h, na Dan zaštite životne sredine pored našeg grada sprovesti na nivou cele Srbije.

Više informacija možete dobiti na 026 223-810