Za predstave Teatra u tvrđavi ulaznica 166 dinara


03. jul 2016. KULTURA – Izvor: Agencija Beta – Do početka pozorišnog festivala Teatar u tvrđavi, koji će otvoriti ansambl zrenjaninskog pozorišta dramom Bertolda Brehta “Čovek je čovek” ostala su tri dana, a za strastvene teatrofile obezbeđeni su kompleti ulaznica za 166 dinara po predstavi.

Tokom Teatra u tvrđavi biće prikazana komedija Branka Čopića “Magareće godine”, drama Majkla Frejna “Iza kulisa”, Šekspiorv “Julije Cezar”, satira Branislava Crnčevića “Kafanica, sudnica, ludnica” i “Valjevska bolnica” što je adaptacija trećeg toma romana “Vreme smrti” Dobrice Ćosića.

Selektor Radoslav Pavlović najavio je da će ovogodišnji festival biti “u znaku velikih pisaca” ali da uprkos tome i pristupačnim cenama ulaznica prodaja ide slabo.

Organizator je, pritisnut nedovoljnim interesovanjem publike pokušao da poveća interesovanje stavljajući u poštanske sandučiće afiše s informacijama o manifestaciji.

Iz Kulturnog centra računaju da će se ulaznice kupovati naredna tri dana, i dodaju da prva dva dana sa afišama nije bilo pomaka.