„Uloga Crvenog krsta u promociji humanih vrednosti i volonterskog rada”


01. oktobar 2013. DRUŠTVO – Tribina pod nazivom „Uloga Crvenog krsta u promociji humanih vrednosti i volonterskog rada”, biće održana u prostorijama Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Smederevo u sredu, 9. oktobra sa početkom u 11:00 časova.

Planirano je da tribina ima svečani i radni deo. Svečani deo biće posvećen 50. broju Elektronskog biltena Crvenog krsta Smederevo, a radni promociji humanih vrednosti i volonterskom radu.

U svečanom delu biće reči o Elektronskom biltenu Crvenog krsta Smederevo u promociji aktivnosti Crvenog krsta i značaju informisanja u promociji aktivnosti Crvenog krsta i ulozi sajta Crvenog krsta Srbije. Takođe će biti uručene zahvalnice organizacijama, ustanovama i pojedincima za doprinos u informisanju o aktivnostima Crvenog krsta.

Tokom radnog dela, govoriće generalni sekretar Crvenog krsta Srbije, Vesna Milenović i predstavnici organizacije u Smederevu, o promociji humanih vrednosti i volonterskog rada u Crvenom krstu Srbije, kao i u osnovnim i srednjim školama i značaju rada sa mladima.

Biće reči i o Terenskoj jedinici „Dr Vladan Đorđević”, u promociji humanih vrednosti i volonterskog rada, promociji projekta međugeneracijske solidarnosti i aktuelnim zadacima Crvenog krsta Smederevo i predstojećim aktivnostima.

Na tribinu su pozvani predstavnici lokalne samouprave, Švajcarske ambasade i medija.

Izvor: smederevo.org.rs