Uhapšena zbog crne magije


25. april 2012. HRONIKA – Izvor: FoNet – Inspektori Odeljenja kriminalističke policije Policijske uprave u Smederevu uhapsili su Ramonu V. (1981) iz Smederevske Palanke, zbog osnovane sumnje da je izvršila krivično delo prevare.

Kako je danas saopštila policija u Smederevu, ona je u časopisu “Zona” dala oglas u kome je navela da se bavi “skidanjem crne magije”, na koji se 19. aprila javila oštećena N.A. (1986) iz Kosovske Mitrovice, koja je zamolila da sa njenog petomesečnog deteta “skine crnu magiju”.

U telefonskom kontaktu, osumnjičena je oštećenoj rekla da je za navodnu izradu amajlija potrebno uplatiti 130.000 dinara u tri navrata, što je oštećena i učinila 20. aprila.

Po dobijanju novca, osumnjičena je ponovo, u telefonskom kontaktu, od oštećene tražila na ime “skidanja crne magije” dodatnih 1.000 evra, kada je oštećena shvatila da je prevarena i slučaj prijavila policiji.

Osumnjičena je, u zakonskom roku i uz krivičnu prijavu, sprovedena istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu, saopštila je danas Policijska uprava u Smederevu i pozvala, ukoliko ima još prevarenih građana, da se jave na broj telefona 026/633-126.