Ubadao ženu u vrat dok je policija kucala na vrata


23. jul 2015. HRONIKA – Izvor: ALO! – Smederevac J. M. (22), koji je uhapšen zbog sumnje da je naneo teške povrede Margiti P. (58) nakon što joj je usred noći upao u kuću, ubadao ju je šrafcigerom u vrat kada su se policajci pojavili pred njenim vratima! On joj je prethodno stavio jastuk preko glave i pokušao da je ubije jer je dozivala pomoć. U krvavom piru prekinulo ga je zvono na vratima!

Sve se odigralo u noći između nedelje i ponedeljka, oko 3 ujutru. J. M. je Margiti kroz prozor provalio u spavaću sobu, u kući u Jezavskoj ulici u Smederevu. Čuvši čudne zvuke, nesrećna žena je ustala, uključila svetlo i videvši J. M., počela da viče: “Lopov, lopov!”.

Komšije, koje su pozvale policiju, kažu da je pokušao da je zaustavi govoreći joj da je neće povrediti i da hoće samo pare, ali je preplašena žena nastavila da viče. Provalnik ju je tada oborio na pod, stavio joj jastuk preko glave i počeo da je ubada šrafcigerom u vrat!

– Kao u kriminalističkim filmovima, u gluvo doba čula se galama i lomljava i neko je od komšija preko puta odmah pozvao patrolu. Policajci su pozvonili na vrata dok je on pokušavao da je prekolje šrafcigerom. – priča jedan od njih.

– Gledali smo kako ga hvataju. Proleteo je kroz dvorišni prozor, ali su ga policajci stigli malo niže – dodaje naš sagovornik.

Provalniku su odmah stavljene lisice na ruke i priveden je u stanicu, dok je nesrećna žena sa teškim povredama opasnim po život prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije u Beogradu.

Komšije objašnjavaju da je živela sama i da je baš zbog toga što su u poslednje vreme u tom kraju učestale provale, uvek noću navlačila roletne. Sada je, verovatno zbog nesnosne vrućine, jedna bila malo podignuta i lopov je to iskoristio.