Stend ap komičar Neša Bridžis u Smederevu


10. februar 2017. KULTURA – Najbolji stend ap komičar na Balkanu, Neša Bridžis, dolazi u Smederevo 22. februara, sa svojom novom predstavom „Život“.

Nenad Danilović aka Nesha Bridges je komičar sa dugogodišnjem iskustvom na sceni, i jedan je od najpoznatijih komičara u regionu. Iza sebe ima skoro 1000 nastupa i to na festivalima, u teatrima, klubovima, regionu i Australiji. Takođe, jedan je od komičara koji su prvi počeli da rade ovaj posao u Srbiji. Deo je emisije Stand up & more koja se emituje na čuvenom kanalu Comedy central. Komičar je organizacije Standup.rs. osnivača scene stand up komedije u Srbiji. Redovne nastupe u Beogradu održava u Ben Akiba comedy club & bar-u, a u Smederevo dolazi sa svojom novom predstavom „Život“.

Život, ta tanka nit po kojoj svi hodamo, prepun je prepreka! Ono što možemo je da nasmejani održavamo ravnotežu i balans, poručuje nam Neša Bridžis i poziva na druženje u sredu, 22. februara, od 20.00 sati u Velikoj dvorani Centra za kulturu.

Ulaznice po ceni od 300 dinara, prodaju se na biletarnici. Telefoni za informacije i rezervacije su: 026/4624-815 i 064/829-5345.