Smederevski put ponovo prohodan, uklonjena oborena stabla


04. avgust 2014. DRUŠTVO – Izvor: Blic – Smederevski put koji je od sinoć bio blokiran zbog obaranja stabla usled nevremena, ponovo je otvoren za saobraćaj, rečeno je “Blicu” u SP “Lasta”.

Usled sinoćnog jakog nevremena sinoć je došlo do blokade Smederevskog puta u Grockoj na dve lokacije. Lastine linije prigradskog javnog prevoza koje saobraćaju preko Grocke bile su usmeravane na Begaljicu. Međumesne linije za Smederevo išle su preko Umčara, a sada je ponovo uspostavljena trasa.

Podsećamo, više stabala palo je preko puta i zatvorilo prolaz i vozilima i pešacima kod šljunkare na deonici između Grocke i Brestovika, dok je na samo kilometar dalje, u blizini Vile Gavrilović u Popovića kraju proradilo klizište i velike količine zemlje su se obrušile na put i u potpunosti ga zatvorile.

Sugrađanima iz južnih delova opštine savetovano je da koriste Lastine linije koje saobraćaju preko autoputa ukoliko kreću put Beograda, a onima kojima je destinacija Grocka bilo je preporučeno da ostanu kod kuće ili privatnim vozilima koriste put preko Begaljice.