Smederevo i Novi Pazar igraju na stadionu u Požarevcu


31. avgust 2012. SPORT – Izvor: Agencija Beta – Utakmica četvrtog kola Super lige Srbije u kojoj Smederevo dočekuje Novi Pazar igraće se u subotu u Požarevcu, pošto domaćin ima problema sa travom na svom stadionu.

Požarevačka policija saopštila je da je utakmica između Smedereva i Novog Pazara proglašena sportskom priredbom povećanog rizika.

Kako se navodi, zbog toga će policija u Požarevcu preduzeti sve zakonom predviđene mere da utakmica protekne bezbedno, uključujući i video snimanje pre, za vreme i posle meča.

Policija ima dužnost i pravo, u skladu sa zakonom, da snima i fotografiše aktere sportskkog susreta na tribinama Gradskog stadiona u Požarevcu. Požarevačka policija je apelovala na gledaoce da se fer i sportski ponašaju tokom utakmice.

Utakmica između Smedereva i Novog Pazara igraće se u subotu u 17.00 na stadionu Mladog radnika u Požarevcu. Na terenu stadiona u Smederevu nepoznata bolest napala je travu, tako da će do utvrđivanja o kakvoj je bolesti reč, utakmice u kojima je domaćin klub iz Smedereva biti igrane na strani.