„Škola za ljubavnike“ predstava koja će vas razgaliti


23. novembar 2015. KULTURA – Smederevsku publiku uskoro očekuje gostovanje predstave „Škola za ljubavnike“ u kojoj igraju Milan Vasić, Milan Kalinić, Jelena Rakočević, Aleksandra Cucić i Bojan Stojčetović koji je napisao tekst i režirao ovu predstavu. Predstava će biti održana 28. novembra sa početkom u 20 sati u Velikoj dvorani Centra za kulturu Smederevo.

Radnja ove predstave je smeštana u Italiji, krajem 50-ih godina.

Muž i žena, jako uspešni u svemu što rade, upadaju u bračnu kolotečinu. Potreba da se iz nje izađe po svaku cenu, dovodi do par njihovih odluka, koje će im promeniti živote. Naizgled obični bračni problemi, pretvoriće se u neviđene komplikovane situacije, koje će na najkomičniji način probati da reše. Kao što svaka jednačina ima jednu, ili dve nepoznate, tako se i u njihov slučaju javljaju tri „nepoznate“, koje im samo dodatno komplikuju situaciju.

Krajnje čudna služavka, kućni prijatelj advokat, kao i unajmljeni profesor, za još čudniju školu, potrudiće se da komplikovano dovedu u krajnje zamršeno. A krajnje zamršeno, u realno nezamislivo. Niko od njih nije ono što jeste. Niti je ono što jeste, ono što oni misle.

Na brilijantno i komičan način nas Milan Vasić i Jelena Rakočević, vraćaju u ono vreme, kada je moguće bilo nemoguće.

Milan Kalinić kakvog do sada niste videli, bez ijedne reči izaziva pozitivnu reakciju publike! Bojana Ordinačev i Bojan Stojčetović, će vas podsetiti, zašto negativci mogu biti najpozitivniji!

Aleksandra Cucić i Bojan Stojčetović podsetiće vas zašto negativci mogu biti najpozitivniji!

Predstava koju će svako poželiti da odgleda opet!

Predstava koja izvlači najbolje od glumaca.

Predstava koja se ne služi trikovima da bi se dopala publici!

Predstava koja će komediju vratiti kući!

Jednom rečju, predstava koja će obeležiti godinu!