Sergej u Smederevu


04. jul 2013. DRUŠTVO – Gradonačelnica Smedereva dr Jasna Avramović, sa saradnicima, juče je organizovala prijem sa poznatog crnogorskog pevača Sergeja Ćetkovića, koji će održati koncert 5. jula u Smederevu.

Ona je izrazila zadovoljstvo što je Sergej danas u našem gradu i što će u petak, po prvi put, nastupiti u Smederevskoj tvrđavi.

„Grad Smederevo želi da podrži, kada je kultura u pitanju i kulturne manifestacije, ne samo Sergeja. Nadam se da će koncert biti dobro posećen i da će to biti jedno lepo veče za sve posetioce”, rekla je gradonačelnica.

Poznati pevač se zahvalio na gostoprimstvu i poručio da će koncert biti profesionalno i vrhunski odrađen, kao što je to slučaj sa svim koncertima ovog izvođača lakih nota.

„Osvežili smo repertoar sa dve nove pesme, a novi materijal čeka studio odmah posle leta”, otkrio je Sergej deo koncertnog i plana u vezi sa novim pesmama.

U organizaciji Turističke organizacije grada Smedereva, Sergej Ćetković je prethodno imao druženje sa mnogobrojnim obožavateljima u centru Smedereva, ispred Turističko-informativnog centra u Ulici kralja Petra.

Izvor: smederevo.org.rs