Saopštenje Goša montaža


30. septembar 2011. DRUŠTVO – “Netačna je tvrdnja da je svojim radnjama Branko Šljivar genralni direktor akcionarskog društva Goša montaža oštetio budzet za oko 10,5 miliona dinara jer je za sav posao na termo-elektrani Nikola Tesla B iz Obrenovca izvršen preko Energo-Invest dd iz Sarajeva u celosti plaćen od strane termoelektrane Nikola Tesla B bilo preko Energo-invest dd ili direktno Goša montaži na koje iznose su izračunati svi porezi i budzet republike Srbije nije oštećen ni za jedan dinar.

Plasiranjem ovakve netačne vesti nanosi se ogromna šteta ne samo Branku Šljivaru, kao generalnom direktoru Goša.montaže AD, već i samoj Goša-montaži kao renomiranom preduzeću, njenim poslovnim partnerima i svim njenim akcionarima i zaposlenima.

Objavljivanje ove vesti se zasniva na neonosnovanim sumnjama i netačnim podacima dobijenim samo na osnovu jednog dela dokumantacije te se bez ikakvog utemeljenog razloga objavljivanjem ove vesti destabilizuje jedan uzoran kolektiv i ugrožava egzistencija gotovo hiljadu zaposlenih radnika Goša-montaža ad i njihovih porodica. “, kaže se u saopštenju koje je potpisala Borjanka Sretenović predsednik upravnog odbora ovog preduzeća.