“Romantikom” na završno veče Smederevske jeseni


08. septembar 2012. DRUŠTVO – Izvor: Agencija Tanjug – Muzejsko-turistički voz “Romantika“ voziće sutra putnike u Smederevo na tradicionalnu manifestaciju “Smederevska jesen 2012“, najavili su organizatori.

Polazak voza iz Beograda je u nedelju u 8.10, a u Smederevo stiže u 10.50 sati, dok u povratku voz kreće u 19.25, a dolazak u beogradsku železničku stanicu planiran oko 22.30 sati.

Cena karata za odrasle je 372 dinara za treći razred, 447 za drugi i 536 dinara za prvi razred, deca i penzioneri plaćaju 268 dinara za sve razrede, dok penzioneri za prevoz u prvom razredu treba da izdvoje 376 dinara.

Putnici koji dođu ovim vozom prisustvovaće završetku “Smederevske jeseni“ i finalnim sportskim takmičenjima u košarci, tenisu i vaterpolu, takmičenju u pripremanju riblje čorbe, nastupu folklornih grupa, viteškom turniru, kao i drugim sadržajima poslednjeg dana manifestacije.
Karte za vožnju “Romantikom“ mogu se kupiti u glavnoj železničkoj stanici Beograd, stanici Vukov spomenik, kao i u turističkim agencijama koje prodaju vozne karte.