Rok za upis u Beogradsku poslovnu školu – 18. oktobar


06. oktobar 2012. DRUŠTVO – Počelo je prijavljivanje zainteresovanih brucoša za polaganje prijemnog ispita na Visoku školu strukovnih studija.

Upis u prvu godinu studija Visoke Beogradske poslovne škole može se obaviti do 18. oktobra, kada će biti održani prijemni ispiti u prostorijama Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Smederevo.

“Prijemni ispiti će se sastojati od polaganja dva ispita po izboru. U obzir dolaze sledeći predmeti: matematika, informatika, ekonomija, poslovna ekonomija, sociologija i statistika” kaže Borko Janošević direktor Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Smederevo.

Direktor Janošević dodaje i to da će “studenti od ovih šest predmeta moći da biraju dva koja će polagati na prijemnom.”

Sve informacije bitne za upis zainteresovani studenti mogu pronaći na sajtu Regionalnog centra www.rcsmed.edu.rs. ili na telefon 026/619-906 od osobe zadužene za kontakt Nataše Momčilović.

Budući studenti neće imati nikakve potrebe da idu za Beograd, jer sav posao oko upisa mogu da obave u Smederevu, a takođe i sve ostale adminstrativne formalnosti.

Studenti sa drugih fakulteta mogu da pređu u Poslovnu školu u Smederevu uz odgovarajuću proceduru o kojoj se, takođe, sve informacije mogu dobiti na sajtu Regionalnog centra.

Predavanja iz oblasti marketinga i trgovine, menadžmenta, finansija, bankarstva i računovodstva, informatike i elektronskog biznisa, kao i poreza i carina studenti će slušati u prostorijama Regionalnog centra.

Pre nepunih deset dana gradonačelnica dr Jasna Avramović i pomoćnik direktora Beogradske poslovne škole prof. dr Dragiša Ranđić, potpisali su Memorandum o saradnji Grada Smedereva i Visoke škole strukovnih studija.

To je bio i prvi korak u saradnji u cilju obrazovanja budućih kadrova iz studijskih programa marketinga i trgovine, menadžmenta, finansija, bankarstva i računovodstva, kao i poslovne informatke i elektronskog biznisa, poreza i carina.

Izvor: smederevo.org.rs