Pretres povodom brutalnog ubistva


30. septembar 2011. HRONIKA – Izvor: Tanjug – Povodom brutalnog ubistva održan je glavni pretres u Smederevu, a nastavak se očekuje 37. oktobra. Optuženi priznao ubistvo.

U Višem sudu u Smedervu danas je održan glavni pretres povodom brutalnog ubustva Suzane Cvetanović (33) za šta je optužen Miloš Miljkoviću (24) i biće nastavljeno 27. oktobra.

Sudija Višeg suda u Smederevu Goran Mladenović danas je ispitivao Radmilu Dejanović, majku pokojne Suzane Cvetanović koju je, prema optužnici, sredinom marta, na radnom mestu, drvenim maljem ubio kolega Miljković.

Za nastavak glavnog pretresa u oktobru predviđeno je medicinsko veštačenje u vezi sa “patnjama pokojnice i uračunljivosti okrivljenog”, koje će obaviti stručnjaci Instituta za sudsku medicinu i zatvorske bolnice, rekao je Tanjugu sudija Mladenović.

Miljković je, opisavši sve detalje, u istrazi priznao ubistvo.

Suzana i Miloš su radili kao čuvari u preduzeću D.O.O. “Carska jabuka” iz Beograda, koje ima magacin u Smederevu.

Oni su kobnog dana, oko 6 sati, prilikom primopredaje smene, po uobičajenoj proceduri, vršili obilazak objekta, kada je između njih izbila svađa i Miljković je drvenim maljem usmrtio koleginicu.