Policija spasla Tanjino dete


11. novembar 2011. DRUŠTVO – Policijski funkcioner naredio blokadu autoputa i zajedno sa Savićkom došao po dete, koje su momci u plavom oduzeli od njenog supruga.

Kao u Holivudu!
Jedan policijski funkcioner lično je spasao sina Tanje Savić kad je njen suprug Dušan Jovančević pokušao da ga otme.
U noći između 6. i 7. novembra Jovančević je nakon žestoke svađe s pevačicom oteo malog Maksima iz porodične kuće Savića u selu Radinac nadomak Smedereva i uputio se ka granici!

Naš izvor kaže da je Tanja odmah pozvala svog prijatelja, policijskog funkcionera, koji je naredio blokadu autoputa na delu koji pokriva saobraćajna policija Sremske Mitrovice. Momci u plavom ubrzo su na „Lukoilovoj“ pumpi zaustavili automobil engleskih registarskih tablica u kojem su se nalazili muž i dete zvezde „Granda“.

– Blokada autoputa, rotacije, svetla… Sve je izgledalo kao u holivudskom akcionom filmu. U istom stilu, nakon što je Jovančević pronađen, na pumpi se ubrzo pojavila i Tanja u društvu svog prijatelja policajca. Sa njima su iz limuzine sa zatamnjenim staklima izašli i momci u crnom, koji su od Dušana uzeli dete i predali ga majci – kaže naš sagovornik i dodaje:

– Uplakana Tanja je malog Maksima zajedno s prijateljem odvela kući!
E da je Dušan znao kakve Tanja ima prijatelje, ne bi ni pokušavao da otima dete.

Izvor: Kurir