Igor Lazarević – Pinkova zvezdica iz Smedereva


26. mart 2015. DRUŠTVO – Izvor: Kurir – Igor Lazarević (15) iz Smedereva važi za jednog od favorita u takmičenju „Pinkove zvezdice“.
Talentovani tinejdžer koji svoju budućnost vidi u muzici osvojio je veliki broj fanova, pre svega devojčica, koje ga gotovo prate u stopu. Iako već dugo peva, došao je na takmičenje kako bi čuo mišljenje stručnjaka o njegovim vokalnim sposobnostima.

– Svaka kritika je dobronamerna, dobrodošla i pomaže da budemo bolji.

Mnogi te vide u finalu.
– Voleo bih da se plasiram u finale. O tome sigurno svi maštaju. Što se konkurencije tiče, to je bar lako. Svi smo jedni drugima konkurencija. Ostali su najbolji, pa je neizvesno ko će pobediti.

Prija li ti pažnja devojčica?
– Prija mi, lepo je biti u centru pažnje. Uživam u tome, a kako će biti kasnije, ne znam. Trudim se da svakoj devojčici posvetim bar malo vremena.

Da li su počele da ti dolaze na vrata?
– Da, to me je iznenadilo. Nisam to baš očekivao. Skoro su vrištale ispred moje zgrade, pa su se komšije uspaničile i htele da zovu policiju. Super je bilo. A tek pokloni, stižu sa svih strana. Stvarno me oduševljavaju kreativnost i trud uložen u izradu raznih fotografija, kolaža i drugih divnih stvari. Ma obožavam ih!

Pre nekoliko godina takmičio si se u „Ja imam talenat“. Zanimljivo je da te je tada ocenjivao Bosiljčić, a sada Jelena Tomašević.
– To su dva različita takmičenja. U šouu „Ja imam talenat“ tražili su talente iz raznih oblasti, ne samo u pevanju, a i ja sam bio mali. „Pinkove zvezdice“ je pevačko takmičenje, a ja sam porastao i u međuvremenu dosta naučio. Zato je teško porediti njihovo ocenjivanje.

S kojim izvođačem bi voleo da snimiš duet, a s kim nikad ne bi pevao?
– Snimio bih duet s Marijom Šerifović jer mislim da je jedna od najboljih pevačica na našoj sceni. Ne slušam i ne volim turbo-folk, pa sam siguran da s pevačima takve vrste muzike ne bih nikad ništa snimao.