“Parni valjak” otvara moto sezonu 2012.


25. april 2012. DRUŠTVO – Otvaranje moto sezone 2012. u Srbiji i ove godine će se održati u Smederevu, u veličanstvenom prostoru Smederevske tvrđave, a u organizaciji Moto kluba “Ulični borac” iz Smedereva. Prvog dana ove manifestacije, ljubitelje dvotočkaša zabaviće grupa “Parni valjak”, dok će drugog dana nastupiti “Zabranjeno pušenje”

Moto skup se održava 27. i 28. aprila, a prvog dana na otvaranju moto skupa, u petak 27. aprila, nastupiće grupa “Parni valjak”, koja će u dva i po sata programa izvesti svoje najveće hitove iz dugogodišnje karijere.

Drugog dana, u subotu 28. aprila, po prvi put u Smederevu, nastupiće sarajevska grupa “Zabranjeno pušenje”.

Obzirom na to da se ovaj dvodnevni rok-spektakl održava u fantastičnom ambijentu Smederevske tvrđave, na prostoru Velikog grada, očekuje se oko 10.000 posetilaca iz celog regiona.

Organizatori su odlučili da jedan deo prihoda sa ovog događaja uplate za potrebe lečenja male Maje Milutinov iz Smedereva i poručili posetiocima: Vidimo se u Smederevu!

Celodnevne ulaznice su u prodaji, po ceni od 800,00 dinara za 27. april i 600,00 dinara za 28. april, na dva prodajna mesta u Smederevu – pult ispred Turističko informativnog centra u ulici Kralja Petra I br. 8, i pult ispred Galerije savremene umetnosti na Fontani, kao i na svim prodajnim mestima “Card service”, knjižarama “Vulkan” i “Delfi” kao i putem interneta na www.tickets.rs.

Ulaz za motore će se naplaćivati po povlašćenoj ceni od 500,00 dinara za oba dana, na prodajnom mestu ispred Tvrđave, a ova ulaznica važi za ceo događaj.

Izvor: pressonline.rs