Ono kad ‘namirišeš’ veliko iznenađenje u Jagodini…


13. novembar 2012. DRUŠTVO – Pobeda Smedereva, koje je ovu sezonu u Superligi počelo izuzetno loše, na gostovanju trećeplasiranoj Jagodini iznenadila je većinu ljubitelja fudbala, ali ne i MOZZARTOVE igrače, koji su pokazali odličan “njuh” za Superligu.

Naime, Jagodinci su u prošlom kolu zabeležili iznenađujuću pobedu nad Crvenom zvezdom na Marakani, a s obzirom na to da na svom stadionu igraju izuzetno dobro, i da veoma retko primaju golove, očekivalo se da lako odrade posao protiv nejakog Smedereva. Međutim, neki su razmišljali dublje i rezonovali da je domaćin emotivno i fizički iscrpljen posle trijumfa nad crveno-belima, i da je pobeda gostiju, sa fenomenalnom kvotom 9,00 moguća. Među takvima je bio i Miloš Repić, koji je s ovom dvojkom povezao još nekoliko jakih kvota (tiket gore), ali ga je zadesilo “prokletstvo kladioca” i pao je na najmanju kvotu – 1,50 na “čistu” pobedu Cibone nad kragujevačkim Radničkim u Zagrebu. Momci Mute Nikolića su trijumfom u Draženovom domu razgalili većinu košarkaških navijača u Srbiji, ali ne i Miloša, koji, na nesreću, nije uplatio tiket kao član MOZZART CLUB-a, pa je ostao uskraćen za deset dana besplatnog klađenja, što mu je sledovalo u okviru benefita TIKET PLUS.

Ali za razliku od Miloša, Andrija Ljubisavljević je bio toliko siguran u pobedu Smedereva nad Jagodinom da je nije “mešao” ni s jednim drugim parom. Singlirao je meč pod Đurđevim brdom i – pogodio!