Navijači Smedereva “preslišali” fudbalere


09. mart 2013. SPORT – Navijači Smedereva posetili su na treningu svoje igrače pred meč 17. kola Jelen super lige sa Radom , čime su jasno stavili do znanja da im je dosta poraza i tom prilikom dali podršku igračima da do kraja prvenstva izbore opstanak.

Popularni “Despoti” su dolaskom na trening prvog tima pokušali da trgnu igrače pred odlučujući meč sa ekipom Rada. nezadovoljni navijači su preneli igračima šta od njih očekuju i dali im svojevrsnu motivacionu inekciju pred meč sezone za ekipu Smedereva.

“Oklopnici” moraju da pobede beogradsku ekipu jer novi poraz bi ih znatno udaljio iz društva najboljih i gotovo zabetonirao za dno prvenstvene tabele.

Smederevci su poraženi u dva prethodna kola, a “Despoti” žele da pobedu svog tima koji je trenutno poslednjeplasirani sa osvojenih osam bodova. Fudbaleri Smedereva postigli su samo su sedam golova uz čak trideset primljenih a jedini trijumf ostvarili su na strani protiv Jagodine.

Međutim, postavlja se pitanje da li su beogradski Građevinari prava prilika i ekipa na kojoj treba da se popravi gorki utisak.

Rad je u prošlom kolu uspeo da otkine bod Zvezdi, što svedoči da se radi o jakom protivniku.

Ipak “Despotima” je očigledno preko glave više slabih rezultata. Domaćim navijačima najviše smeta što njihov tim na svom stadionu nije ostvario nijednu pobedu i svojim dolaskom na trening prvotimaca očekuju da će to biti upravo protiv Rada u subotu.

Ostaje da se vidi da li su igrači shvatili poruku navijača i koliko će “vizita” uroditi plodom.

Izvor: Pressonline