Medijska kuća prodaje tuš kabinu


02. jul 2015. DRUŠTVO – Izvor: RTS – U javnom pozivu Agencije za privatizaciju za prodaju kapitala 11 medijskih kuća uvršteno je i Novinsko izdavačko društvo s ograničenom odgovornošću “Naš glas” iz Smedereva, koje je na svojim stranama objavilo da prikuplja ponude za prodaju hidromasažne tuš kabine.

Nije jasno kako se hidromasažna tuš kabina našla na spisku imovine Novinsko izdavačkog društva koje u proizvodnji ima tri novinarke, tri puta više zaposlenih drugih profila i direktora koji je ujedno glavni i odgovorni urednik, prenosi Beta.

Nedeljnik Naš glas izlazi od 1953. i nikada nije bio registrovan za trgovinu sanitarnom opremom.

Kod prve aukcije te medijske kuće 2009. nije pominjana tuš kabina kao deo imovine.

Agencija za privatizaciju raskinula je 2012. ugovor sa kupcem “Zodufin” pošto nije pravovremeno izmirio obaveze proistekle iz kupovine Novinsko izdavačkog društva Naš glas.

Vest o prikupljanju ponuda za prodaju hidromasažne tuš kabne preneo je iz Našeg glasa internet portal SDkafe, koji se pita da li je iz gradskog budžeta to društvo s ograničenom odgovornošću dobilo 2,43 miliona dinara da “istinito informiše” ili da “trguje sanitarijama i opremom za kupatila”.