Lažni iscelitelj na silu pipkao maloletnicu


07. mart 2013. HRONIKA – Ljubiša K. (49) iz Smedereva uhapšen je zbog sumnje da je pipkao devojčicu (16) po intimnim delovima tela kako bi je navodno izlečio od „smrtonosnih“ bakterija, saznaje Kurir.

– Ljubiša K. se predstavljao kao maser, iscelitelj i bioenergetičar. On je, inače, bivši suprug devojčicine tetke, a njegova ćerka se družila s tim detetom i često su se posećivali. Ljubiša je znao da šesnaestogodišnjakinja ima zdravstvene probleme i da se bori s bakterijama u mokraći. Zbog toga i rodbinskih odnosa sam se ponudio da je leči – kaže izvor Kurira iz istrage.

Devojčica je početkom marta prvi put otišla kod „doktora“. Ljubiša K. joj je rekao da mora da je izmasira.
– Umesto toga, prelazio joj je preko jajnika, pritiskao joj grudi i stavljao ruke u gaćice. Devojčica nije ništa posumnjala jer je mislila da tako treba. Potom joj je rekao da joj je za lečenje neophodno 10 tretmana, ali da joj neće naplatiti jer su rod – kaže naš sagovornik.

Sledećeg dana Ljubiša K. je po devojčicu došao automobilom.
– Što idemo van grada, nije ti tamo kuća? – pitala je ona.
Ljubiša joj je rekao da mora nešto da obavi, da bi je potom odvezao na proplanak. Rekao joj je da su bakterije koje ima u urinu smrtonosne, ali da je može izlečiti penom koju će joj ubrizgati u vaginu. Hteo je da obori sedište! Govorio joj je: „Imam toliku moć da svaka žena doživi orgazam dok je masiram“ – kaže izvor Kurira.

Devojčica se uplašila i zahtevala da je Ljubiša K. odveze kući, nakon čega je sve ispričala majci.

Ljubiša K. je, kako saznajemo, radio u „Železari“, ali se skoro 10 godina bavio nadrilekarstvom.
– Sam je pravio različite preparate, a „pacijente“ je primao u svojoj kući ili bi on išao kod njih. Reklamirao se tako što je lepio oglase po banjama, zgradama i drugim javnim mestima, a imao je i vizitkarte – kaže izvor Kurira.

Krajem februara javnost je bila zgrožena kad je u Novom Selu kod Šapca uhapšen nadrilekar Radosav S. (49) zbog sumnje da je u decembru 2012. u svojoj kući silovao K. F. (17)! On je devojci rekao da postoji opasnost da ostane neplodna i da odmah mora da počne s terapijom, nakon čega ju je napastvovao. K. F. je tad zatrudnela, a silovanje je prijavila tek dva meseca kasnije, kad je zbog spontanog pobačaja završila u bolnici.

Izvor: Kurir