Krao radijatore


24. novembar 2012. HRONIKA – Izvor: Agencija Beta – Osumnjičen da je iz vile u selu Vodanj ukrao 200 metara bakarnih cevi, 25 radijatora, bakarne oluke, zlatne, pozlaćene i bronzane predmete, kutije za nakit i tehniku u vrednosti oko 1,3 miliona dinara.

Smederevska policija uhapsila je Predraga A. (37) iz Smedereva osumnjičenog da je iz vile u selu Vodanj ukrao 200 metara bakarnih cevi, 25 radijatora, bakarne oluke, zlatne, pozlaćene i bronzane predmete, kutije za nakit i tehniku u vrednosti oko 1,3 miliona dinara.

Kako se navodi u saopštenju MUP, Predrag je iz jedne prodavnice u smederevskom perifernom naselju Papazovac, ukrao i cigarete i alkoholna pića u vrednosti od oko 40.000 dinara, a iz poljoprivredne apoteke kompjuter i trimer za travu, vrednosti oko 20.000 dinara.

Ukradeni predmeti koje još nije prodao, vraćeni su vlasnicima, a policija nastavlja rad na identifikaciji saučesnika razbojništava i kupaca ukradene robe, navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni je više puta osuđivan zbog teških krađa, a sada mu je određeno policijsko zadržavanje, posle kojeg će, uz krivičnu prijavu biti predat istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu.