Koleginicu ubio maljem zbog slobodnog dana!


Miloš Miljković, radnik obezbeđenja firme “Carska jabuka”, priznao je da je u utorak, na svoj 24. rođendan, ubio koleginicu Suzanu Cvetanović (34) posle rasprave oko slobodnog dana na poslu!

Miljković, koji je bio pod dejstvom narkotika, posle svađe udario je Suzanu 14 puta maljem po glavi!

Miloš Miljković je najpre policiji tvrdio da su Suzanu ubili nepoznati napadači, ali je prilikom saslušanja pred istražnim sudijom Višeg suda u Smederevu priznao zločin. Istražni sudija Mirko Šakić kaže da je Miloš do detalja opisao šta se kobnog jutra događalo u hangaru firme “Carska jabuka”.

Krvava drama u hangaru

– Miljković je rekao da je zajedno sa još jednim kolegom radio treću smenu. Kada je u utorak ujutru došla Suzana, popili su kafu. Njegov kolega krenuo je kući. Miloš je ostao da izvrši primopredaju smene, ali i sa namerom da se sa Suzanom dogovori oko slobodnog dana. Krenuo je sa njom u obilazak hale i pri povratku u portirnicu započeo je razgovor o tome. Ona mu je objasnila da je za tako nešto isuviše rano, pošto je tek počeo da radi. Prema njegovim rečima, njen ton je bio veoma ozbiljan i oštar, zbog čega ju je on odgurnuo. Ona je držeći drveni malj koji je ponela u obilazak, krenula prema njemu – navodi istražni sudija Mirko Šakić i dodaje:

– Potom joj je Miloš oteo malj i udario Suzanu u potiljak. Nakon prvog zadobijenog udarca Suzana je pitala Miloša zbog čega je to uradio, on je prišao i zadao joj još osam, devet snažnih udaraca u glavu! Zatim se malo udaljio od nje, ali kada je video da još daje znake života, vratio se i udario je još tri puta u glavu! To su bili smrtonosni udarci – objašnjava Šakić.

Posle zločina Miljković je iz Suzanine jakne uzeo mobilni telefon, pozvao kolegu koji je sa njim radio da se vrati, objašnjavajući mu da se na radnom mestu desilo nešto strašno.

– Kolega je ubrzo došao i zatekao Miljkovića sa krvavim maljem u rukama. U njegovom prisustvu ubica je oprao ruke, deo garderobe, a malj je ostavio u vodi. Nakon toga pozvao je policiju da prijavi ubistvo – kaže istražni sudija.

Suzana zaposlila Miloša!

Istragom je utvrđeno da je Miljković posao portira u „Carskoj jabuci” dobio upravo zahvaljujući svojoj žrtvi, jer su on i ubijena imali zajedničku poznanicu koja ih je povezala. Poznavali su se nešto više od dvadesetak dana, a on je radio tek dve nedelje. Miloš je bio muzičar, pa mu je zbog toga trebao slobodan dan.

– Inače, Miljkoviću je na dan izvršenja ubistva bio rođendan, zbog čega je popušio jedan džoint marihuane, da bi se opustio. Analizom urina potvrđeno je prisustvo narkotika – rekao je za “Pres” izvor iz MUP-a.

Iz krugova bliskih Miljkoviću saznajemo da je on imao nekoliko trauma u detinjstvu i da je kao dečak bio izložen seksualnom zlostavljanju. Takođe, Miljkovićeva dugogodišnja devojka abortirala je pre nekoliko dana!