Jelena Tomašević napustila binu zbog malo publike


12. septembar 2011. DRUŠTVO – Izvor: Vesti-online – Pevačica Jelena Tomašević je zbog slabog odziva publike u Smederevu posle dve pesme napustila scenu.

Mali grad Smederevske tvrđave u petak uveče bio je gotovo pust, uprkos svečanom otvaranju manifestacije Smederevska jesen i najavljenom nastupu Jelene Tomašević .

Novopečena mlada je zbog slabog odziva publike (bilo je tek nekoliko desetina ljudi) otpevala samo dve pesme i napustila pozornicu.

Iako je ulaz bio besplatan, došlo je malo ljudi. Organizatori kažu da je razlog za lošu posetu na tvrđavi bio koncert grupe Tap 011, koja je iste večeri dupke napunila gradski trg. Nije pomoglo ni to što su pored Jelene nastupili i Bora Dugić i pevačka grupa Smilje.

Pošto Jelena ne komunicira direktno s medijima, njen predstavnik za štampu je ovako prokomentarisao debakl u Smederevu.

“To nije bio Jelenin solistički nastup, ona je bila gošća, a koliko je meni poznato, to je bilo dešavanje za pojedine zvanice”, rekao Jelenin PR Ninoslav Prodanović.

Da nije u pravu, uverili smo se na sajtu Turističke organizacije Smedereva, gde je navedeno da je ulaz na sve događaje u okviru Smederevske jeseni – slobodan.