Jarić sa devojkom iz Smedereva


26. maj 2015. DRUŠTVO – Izvor: ALO! – Marko Jarić (37) dospeo je u žižu javnosti kada su se pojavile fotografije sa njegovom novom izabranicom, a ceo svet pitao se ko je lepotica sa kojom je preboleo brazilsku manekenku Andrijanu Limu.

Kako „Alo!“ saznaje, Markova devojka je mlađana manekenka Dušica Savić (23), rodom iz Smedereva, a košarkaš sa 14 mlađom devojkom odnedavno uživa u ljubavi.

– Dušica je odrasla u Smederevu, a manekenstvom je počela da se bavi već od prvih srednjoškolskih dana. Sarađivala je sa mnogim srpskim kreatorima, a onda je zbog karijere rešila da se preseli u Ameriku. Marko i Dušica upoznali su se u Majamiju, gde ona već izvesno vreme živi i radi.

I dalje se bavi modelingom i veoma je uspešna u svom poslu. Zbog brojnih angažmana dugo nije dolazila u Srbiju, tako da je manje poznata našoj javnosti. Od Jarića je mlađa 14 godina, ali njima razlika u godinama ne smeta nimalo.
Iako su tek započeli ljubavnu romansu, veoma su zaljubljeni i uživaju u svakom zajedničkom trenutku. Oni su u kontaktu još od zimus, tako da se jako dobro poznaju. Markovi prijatelji neumorno hvale Dušicu i dive se njenoj harizmi i skromnosti – kaže izvor blizak manekenki.

Podsetimo, Marko i Dušica nedavno su uslikani na jednoj plaži u Majamiju kako razmenjuju poljupce, a novu devojku svi su odmah uporedili sa zanosnom Adrijanom Limom, sa kojom je Marko bio u braku pet godina. Da srpska manekenka može i te kako da parira brazilskoj lepotici, govori i činjenica da su “Viktorijini anđeli” objavili Dušicinu sliku uz komentar:
– Izvini Adrijana, ali ona je tako hot.