Janjić: Ne idemo u Beograd sa belom zastavom


28. septembar 2012. SPORT – Trener Smedereva Aleksandar Janjić rekao je da će njegovi igrači morati mnogo da se pomuče i oznoje da bi pružili dostojan otpor Crvenoj zvezdi u utakmici sedmog kola Super lige Srbije.

– Zvezda je svakako favorit protiv nas, oni su glavni konkurenti za titulu u prvenstvu. Moraćemo dobro da se pomučimo i oznojimo kako bismo pružili dostojan otpor tako dobroj ekipi kao što je Zvezda. Maksimalno ih poštujemo i ne bih licitirao sa time kolike su nam šanse – rekao je Janjić agenciji Beta.

Janjić je istakao da se njegova ekipa nije unapred predala pred gostovanje u Beogradu.

– Bitno nam je da odigramo dobro, da formu podignemo na još viši nivo. Ne idemo u Beograd sa belom zastavom, nismo se unapred predali. Imamo svoje ambicije koje ćemo pokušati da realizujemo, ali smo svesni da je pred nama veliki izazov – istakao je on.

Trener Smedereva je kazao da njegova ekipa ima velikih kadrovskih problema pred utakmicu sa Zvezdom.

– Bićemo oslabljeni neigranjem Omege Robertsa, to nam je jedan od problema koji nas duže vremena prati od kada se vratio sa reprezentativnih obaveza sa selekcijom Liberije – kazao je Janjić.

On je rekao da se atmosfera u klubu popravila pošto su u prošlom kolu Super lige protiv Radničkog 1923 postigli prve golove u sezoni.

– Atmosfera u ekipi je dobra, igrači dobro rade i treniraju. U prošlom kolu smo postigli prve golove u sezoni, izvukli se posle 0:1 iz teške situacije na toj utakmici i bili blizu pobede, a i u Kupu smo prošli – rekao je Janjić.

Utakmica između Crvene zvezde i Smedereva igraće se u subotu u 19.00 u Beogradu.

Izvor: zurnal.rs