Fudbal: Spartak – Smederevo 4:1


07. maj 2012. SPORT – Bez obzira što su izgubili šanse da se bore za mesto u Evropi, fudbaleri Spartak Zlatibor vode nisu odustali od borbe za bodove. U dobroj i efikasnoj partiji Spartak je sa 4:1 pobedio Smederevo, a jedino je falilo više ljubitelja fudbala da vidi dobru igru Subotičana.

– Ponovo smo videli Spartak baš kakvog želimo i dalje da viđamo, razigranog, rastrčanog i raspoloženog. Igrači su bili odlični, a za sve što su uradili na terenu su stigli golovi kao najveća nagrada. Nije Smederevo ekipa za ovakav rezultat, sigurno je bolja nego što to ovaj ishod pokazuje. Imali smo u pojedinim situacijama i malo sreće, pre svega kod dva prva gola koja su, ipak, proistekla iz dobrih akcija. Do kraja sezone imamo još dva kola i jasno je da želimo još dve pobede – kazao je trener Zoran Milinković.

Junak u pobedi bio je kapiten Vladimir Torbica, dvostruki strelac.

– Najavljivali smo ovakvu utakmicu, igrali smo rasterećeno, za svoju dušu. Dali smo sve od sebe u ovoj utakmici, borili smo se kao u svakoj drugoj, jer nam je, bez obzira što se više ne borimo za plasman u Evropu, svaki bod važan. Značajno smo popravili efikasnost u poslednja dva susreta u Subotici, što nas tera da se zapitamo gde bismo sada bili da smo neki od ovih golova postigli ranije, da smo brojne nerešene utakmice pretvorili u naše pobede – istakao je Torbica.

Izvor: dnevnik.rs