Filmske projekcije pod otvorenim nebom


16. avgust 2017. KULTURA – U susret manifestaciji „Smederevska jesen“, koja se svakog septembra tradicionalno održava u gradu na Dunavu, a ove godine obeležava jubilej od 130 godina postojanja, biće održane filmske projekcije u okviru letnje revije filmova.

Ovom prilikom biće prikazana tri aktuelna filmska naslova, koja pravo iz domaćih bioskopa stižu na Smederevsku tvrđavu. Projekcija filma „Vozač“ održaće se 25.08. u 21 čas, film „Atomska plavuša“ biće prikazan 26.08. u 21 čas, a film „Otkačene trudnice“ 27.08. u 21 čas. Cena ulaznice za sve projekcije iznosi 200 dinara.

Pored toga, u Centru za kulturu Smederevo, 25.08. u 19 časova, biće prikazana ekskluzivna remasterizovana verzija filma „Golgota Srbije“ i to potpuno besplatno, a svi posetioci imaće priliku da saznaju najnovije informacije iz sveta filma u avgustovskom broju časopisa „Kinoteka“, koji će dobiti na poklon.

Pozivamo vas da posetite letnju reviju filmova i uživate u najaktuelnijim filmskim naslovima u bioskopu pod vedrim nebom.