Branislav Lečić posetio Smederevo


12. april 2012. DRUŠTVO – U politiku treba sve više da se uključuju ljudi koji mogu da doprinesu atmosferi i u kulturi i u ekonomiji, posebno na lokalnom nivou, izjavio je danas u Smederevu potpredsednik Demohrišćanske stranke Srbije Branislav Lečić prilikom potpisivanja ugovora o koalicionoj saradnji Demokratske stranke i DHSS.

“Ovaj grad je izuzetno važan za Srbiju, koji je taman uhvatio dah da se razvija i ekonomski i upao u škripac koji mora da se prevaziđe”, istakao je Lečić ističući da očekuje pozitivan odnos buduće Vlade prema rešenju problema u tom gradu

On je izrazio očekuje da će se potpisivanjem zajedničkog nastupa na izborima otvoriti veliki prostor da Smederevo “ugleda svetlost dana i stabilizaciju u ekonomskom smislu i u kulturi”.

“Smederevo je jedan od retkih gradova u Srbiji koji ima tako jak potencijal da postane evropski interesantno mesto za kulturu”, ocenio je Lečić.

Lečić se, posle konferencije za novinare, u Smederevskoj tvrđavi družio sa glumcima “Patosa” i predstavnicima organizacionog odbora Tvrđave teatra.

Izvor: FoNet