Amadeus bend humanitarnim koncertom prikupio 1 700 000 za našu bolnicu


16. novembar 2014. DRUŠTVO – Izvor: Svet plus – Amadeus bend, sinoć je humanitarnim koncertom u Smederevu uspeo da prikupi 1.700.000 dinara za adaptaciju interne bolnice “Sveti Luka”.

Poznati po svom humanitarnom radu, bend Amadeus se i sinoć potrudio da prikupi što više novčanih sredstava, kako bi pomogli onima, kojima je pomoć najneophodnija. Spektakularnim nastupom, koji su održali u Smederevu, uspeli su da ostvare svoj cilj i pritom sakupe dovoljno novca za adaptaciju opšte bolnice “Sveti Luka”.

Nezaboravan nastup i sjajna atmosfera još jedan je dokaz, zašto ovi momci važe za najbolju grupu na našim prostorima, a i šire. Pored sjajnih pesama momci iz Amadeus benda poznati su i po svojim neverovatnim scenskim nastupima, te su sinoć bukvalno atmosferu u Smederevu doveli do usijanja, raznoraznom pirotehnikom koju su koristili tokom izvođenja numera, kao i specijalnim efektima.

Sjajna žurka potrajala je do duboko u noć, a nakon fenomenalnog koncerta, momci iz Amadeusa slikali su se sa svojim fanovima. Pogledajte delić atmosfere: