Slavica Đukić-Dejanović u Smederevu


03. maj 2012. DRUŠTVO – Izvor: Beta – Potpredsednica SPS Slavica Đukić Dejanović poručila je izbeglicama u Radincu da mogu da računaju na SPS i da treba da razmisle kome će 6. maja dati glas.

“Vi ste sve izgubili. Bogati ste 6. maja samo sa tim glasom. I tu ste u istom pravu koje imaju svi građani Srbije. Samo smo 6. maja svi isti i svi vredimo isto, vi zato što imate taj glas”, kazala je Đukić Dejanović u kolektivnom centru u Radincu.

Ona je navela da izbegli dok su u kolektivnim centrima mogu da računaju na SPS.

Potpredsednica SPS je izbeglima poručila da razmisle o tome ko ima istinsku potrebu da oni ne budu više u kolektivnom centru i ko će svoj deo energije uložiti u to.

“Ko ima istinsku smelost i jasnoću da govori o teškim problemima, da govori o tome da našu braću i sestre koji su na Kosovu i Metohiji apsolutno ne sme niko da ugrožava jer to znači da ugrožava Beograd. Onaj ko to tako ne shvata, taj ne pripada duhu koji svi mi ovde imamo”, rekla je Slavica Đukić Dejanović.

Prilikom posete izbeglicama govorili su i član Glavnog odbora SPS Zoran Anđelković, član Glavnog odbora SPS i poslanički kandidat Snežana Paunović i predsednica SPS Smedereva Suzana Spasojević.

U kolektivnom centru trenutno živi 250 ljudi.

Član gradskog veća za zdravstvo i socijalnu zaštitu Vesna Jeremić Dragojević kazala je agenciji Beta da će do kraja godine, realizacijom projekta sa organizacijom Help, u kampu ostati oko 120 ljudi i da će tada moći da se govori o datumu zatvaranja kampa.


One comment

  1. Zasto Gospodja “Dejanovic” ne spominje da Ustav ne dozvoljava da neko bude -3-Mandata za redom Presednik,a soli Pamet onima sto nemaju nista od toga…,osim praznih Serpi.

Comments are closed.