Psu odsekli noge!


25. avgust 2011. HRONIKA – Radio 021 – Psu starom oko godinu dana nepoznati počinilc je u Smederevu odsekao dve noge, jednu prednji i jednu zadnju, rekao je danas agenciji Beta veterinar Saša Stokić.

Veterinar Saša Stokić je rekao da su rane psu nanete verovatno juče i da će danas popodne morati da mu amputira noge kako bi se izbegle teže posledice
zbog starosti rana.

Pas nije obeležen i ne zna se vlasnik.

Živeo je oko autobuske stanicea radnici smederevske Zoo higijene su ga našli u Ulici vojvode Putnika ispod nadvožnjaka.

Stokić je naveo da je psa pronašao komunalni inspektor i da je sa svojim prijateljem, veterinarom, utvrdio povrede ali ništa tada nije učinjeno na zbrinjavanju psa.

On će će tokom popodneva psu amputirati povredjene noge kako bi mogao da prednju levu koristi za ispomoć pri hodanju.

O slučaju je obavešten javni tužilac i za počiniocem se traga.


2 comments

  1. Ljudi su monstrumi!Nemam reči za ovakvu vest jer sam zgrožena!To nije jedini primer iživljavanja naših sugrađana prema životinjama!Svaka čast veterinaru Saši Stokiću na njegovom dosadašnjem radu i angažovanju po pitanju zaštite životinja u našem gradu i šire a monstruma treba kazniti, i svakog na kraju čeka njegova kazna, pre ili kasnije!

  2. Ima takvih monstruma ne samo u sd-u nego i sirom srbije pa i sveta…slucajevi kao 40 metaka ispucano u psa u turskoj,i naravno svi se secamo psa u Beogradu,kome su odsecene sve 4 sape…. :( Ako se neko ponasa normalno,ne mora da znaci da to i jeste,i obrnuto…. Svaka cast veterinarima koji su delovali koliko toliko na vreme… Za monstrume dozivotna….

Comments are closed.