Klub Kandinsky – Smederevo


Klub KANDINSKY sa ponosom nosi ime jednog od najoriginalnijih, najinovativnijih i najuticajnijih slikara 20-og veka. Ne samo naziv, već i brojne reprodukcije slika pomenutog autora izloženih u klubu predstavljaju hommage neverovatnom umetniku koji je pomerio granice moderne umetnosti daleko ispred svog vremena.

Klub Kandinsky ambiciozno je započeo svoje putovanje kroz uzbudljivi svet ugostiteljstva 14. maja 2004. godine sa namerom da pomeri granice poimanja gradskog kluba i kreira nov, autentičan, uvek svež i orginalan urbani klubski duh u našem gradu i okolini.

Klub KANDINSKY se nalazi u srcu grada Smedereva, u Ulici Kralja Petra I 5, u sklopu zanimljivog arhitektonskog zdanja podignutog još davne 1904. godine za potrebe prve banke u Smederevu. Danas je to multifunkcionalna zgrada, preuređena za potrebe poslovnih prostora. U sklopu zgrade, Klub KANDINSKY zauzima tri prostorije, samo delimično odvojene jedna od druge, koje zauzimaju prostor od 250 kvadratnih metara.

Klub je enterijerski autentičan i interesantan lokal sa više celina, enterijerski uređenih na različite načine, tako da gostima ponude doživljaj vredan pamćenja i razlog više za novi dolazak.

Danas je ovaj lokal sinonim za mesto na koje se odlazi kako zbog dobre kafe i druzenja tako i zbog originalnih koktela, zanimljivih promocija, party-ja i dobre muzike.

Potvrda dosadšnjeg kvaliteta rada stigla je i od stručne javnosti, od renomiranog časopisa za ugostiteljstvo CAFFE & BAR. Danas sa ponosom ističemo da je Klub KANDINSKY u dva navrata uvršten na Caffe & Bar RECOMMENDED listu 20 najboljih ugostiteljskih firmi u Srbiji van Beograda za 2006. i 2007. godinu!!! Nećemo Vas slagati ako kažemo da smo od tada u svim aspektima našeg rada još više napredovali!


One comment

  1. Akustičarski orkestar za Vaša veselja BOJAN I PRIJATELJI. Vidimo se u veselju prijatelji moji.

Comments are closed.