Direktor Vodovoda podneo ostavku


06. februar 2017. DRUŠTVO – Izvor: Danas – Prvi čovek JKP Vodovod Smederevo Vladimir Krstin (SNS) potvrdio je u izjavi za Danas da je podneo ostavku na mesto direktora, posle 10 godina obavljanja ove funkcije.

Kako je kratko obrazložio za Danas, ostavku je podneo iz ličnih razloga, demantujući glasine da takav potez dugogodišnjeg direktora Vodovoda ima političku konotaciju.

”Razlog ostavke je isključivo lične prirode i nema nikave veze sa politikom ili mojim odnosima sa gradonačelnicom Smedereva, sa kojom imam izuzetnu saradnju”, izjavio je za Danas Krstin.

“U pitanju je prelazak na drugo radno mesto”, kazao je doskorašnji prvi čovek najvažnijeg komunalnog preduzeća u ovom gradu.

Krstin je napravio jedno od najvećih političkih iznenađenja u Smederevu, kada je 2013. godine prešao iz Demokratske stranke (DS) u Srpsku naprednu stranku (SNS).

Prethodno je bio na funkciji predsednika Okružnog odbora Demokratske stranke za Podunavski region, a 2008. godine i kandidat DS-a za gradonačelnika Smedereva.

Skupština grada Smedereva imenovala je Krstina u julu 2014. godine za direktora Javnog komunalnog preduzeća Vodovod Smederevo, posle sprovedenog javnog konkursa, na period od četiri godine. Do tada je ovu funkciju obavljao u “ve-de” statusu od 2007. godine.

Piše: Dejan Đorić


One comment

  1. Pacov bahati. Kako mu se zove novo radno mesto,verovatno ga ceka sljaka za prosecnu srpsku platu? Koliko je kostala Ljubljana i sta su smederevski ucesnici seminara tamo naucili?

Comments are closed.