Žene držao u lancima, hranio živim mesom


17. mart 2016. HRONIKA – Izvor: Mondo – G.M (52) je žene hranio živim mesom, bile su mučene i vezivane lancima.

On ih je navodno koristeći njihovu tešku materijalnu situaciju i zavisnost od droge i alkohola, držao kao životinje, a pretnjama, ucenama i batinama podvodioih je za nekoliko hiljada dinara po Smederevu i okolini.

Izvor lista “Kurir” iz istrage kaže da je prizor u kući bio užasan.

“Mesecima nisu imale struju, bile su polugole, prljave i gladne. Jele su odmrznutu hranu iz zamrzivača, meso i povrće. Jednu od njih koja je bila narkomanka, je vezivao lancima. Donosio im je drogu, ali i alkohol, po stolovima su šetale mačke.”

On dodaje da su žene starosti od 20 do 40 godina.

”Jednu od njih je hteo da ostavi za sebe i nju je najmanje terao da se prostituiše. Obično ih je vozio u jedno selo kod Smedereva, čekao da završe seksualni odnos, vraćao ih u kuću, a novac uzimao za sebe.

”Tarifa za oralni seks je bila 1.500 dinara, a za klasičan odnos do 3.000 dinara. Uzimao je dnevno i po nekoliko stotine evra.”

Tri žene su sklonjene u Sigurnu kuću, dok je četvrta rekla da ostaje da živi u istoj kući jer nema gde.

Ova strašna priča je otkrivena slučajno. Kada je policajac doneo poziv da se G.M. javi kako bi bio saslušan zbog sasvim drugog krivičnog dela, jedna od njih je primila poziv.

”Nije ništa rekla policajcu, ali je na povratnici olovkom napisala “Pomozite”, nakon čega je policajac pozvao kolege i G.M. je uhapšen.

Inače, G.M. je od ranije poznat policiji.

”Ima ozbiljan dosije – krađe, razbojništva i upravo zbog jednog od tih dela je tražen”, priča izvor iz istrage