Vučić: Ne pijem, ali danas hoću!


18. april 2016. PRIVREDA – Izvor: Mondo – Premijer Srbije danas je vidno raspoložen čestitao Smederevcima, ali i partnerima iz Kine prodaju Železare Smederevo i poručio da će danas u tu čast popiti piće.

“Bio sam narodni premijer i borio se za narod koliko sam mogao… Ne pijem, ali danas ću morati sa našim prijateljima… toliko smo truda, rada i vere uložili”, rekao je Vučić. ”

Želim vam mnogo zdravlja i veselja. Živelo Smederevo, živela Srbija”, poručio je Vučić koji je odustao od čitanja govora koji mu je napisan za tu priliku.

On je rekao da je ugovor o prodaji Železare velika stvar za Srbiju i Smederevo.

“Napisali su mi za danas lep govor, ali ne mogu da ga čitam pred vama! “Danas je važan i veliki dan za sve nas i ovo je veliki dan za vas radnike Železare, zaslužili ste ga posle mnogo godina neizvesnosti da li će biti posla sutra. Zato vam čestitam”, rekao je Vučić.

Dodao je – “Hoću da pokušam da ispričam priču koliko je Železara važna za sve nas. Kada smo ušli u vladu svi smo hteli da se ratosiljamo tog problema, ali kad sam upoznao predstavnike Železare, kada sam video pogled radnika koji je tražio da se nešto uradi, ja sam rekao nije novac uvek najvažniji”.