VIP Mobile Smederevo


Vip mobile d.o.o. je privatni mobilni operater, vlasnik treće licence za mobilnu telefoniju u Srbiji za GSM i UMTS mreže i ekskluzivni strateški partner Vodafona u Srbiji. Vip mobile je član Telekom Austrija Grupe, koja ima oko 22 miliona zadovoljnih korisnika u osam zemalja regiona i poznata je kao lider u inovacijama jer stalno razvija nove tehnologije i usluge i prva ih uvodi na tržište.

Telekom Austrija Grupa je, nakon ozbiljnih istraživanja i analiza srpskog tržišta telekomunikacija, 1. decembra 2006. godine postala vlasnik treće licence za mobilnog operatera u Srbiji, plativši je 320 miliona i jedan evro. Vip mobile je već 6. juna 2007. godine lansirao Vip brend, a 11. juna krenuo u prodaju prvih SIM kartica u 16 vlastitih radnji u najvećim gradovima u Srbiji. Veoma smo ponosni na činjenicu da smo za samo 6 meseci izgradili novog mobilnog operatera na srpskom tržištu. Većini mobilnih operatera u svetu je bilo potrebno prosečno 11 meseci od dobijanja licence do početka rada.

Kompanija je do sada uložila više od 660 miliona evra kapitalnih investicija u kupovinu licence, širenje mreže, nabavku i implementaciju najsavremenije opreme, otvaranje sopstvenih radnji širom Srbije, edukaciju zaposlenih i marketinške aktivnosti, što nas čini najvećom grinfild investicijom u Srbiji do sada.

Vip već četiri godine intenzivno gradi vrhunsku mobilnu mrežu, što je rezultiralo činjenicom da smo jedini operater u Srbiji čiji je odličan kvalitet mreže potvrđen sertifikatom Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. U februaru 2011. godine lansirali smo prvu mobilnu širokopojasnu (broadband) mrežu u Srbiji zasnovanu na naprednoj HSPA+ tehnologiji, koja našim korisnicima omogućava izuzetno brz mobilni internet, bilo na mobilnom telefonu ili USB stiku.

Ponudivši pravu alternativu u mobilnoj komunikaciji u pogledu korisničkog iskustva, proizvoda i usluga po povoljnijim cenama, Vip danas u Srbiji ima više od 1,4 miliona zadovoljnih korisnika.

U Vipu su korisnici uvek na prvom mestu i želimo da to bude prepoznato kao glavna vrlina naše kompanije od prvog dana rada u Srbiji. Zato što nam je stalo do naših korisnika, radimo predano da bismo ih povezali gde god da su. Posvećeni smo tome da našim korisnicima pružimo najbolje proizvode i usluge po povoljnoj ceni.

Sa korisnicima naših usluga uspostavili smo neposredan i profesionalan kontakt uz pomoć savremenih sredstava komunikacije. Za sva pitanja o Vipovim proizvodima i uslugama, uvek nam se mogu obratiti putem Korisničkog servisa koji radi 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Ova usluga je besplatna za sve Vip postpejd korisnike. Broj korisničkog servisa je 060/1234.